Få tillbaka ditt liv!
Sluta snarka idag:

100% SÄKER BETALNING

KÖP NU
Vi postar inom 24 timmar.

3 timmar & 32 minuter kvar på detta specialerbjudande

Antisnarkprodukt som fungerar och används av fler än 61.128 människor i Sverige.

"Jag är trött på att min fru klagar"

Avenuetrading.eu | Avenue Trading ApS | Vat ID: 33881967 | Bangsbovej 32 | 2720 Copenhagen | Denmark | mail@avenuetrading.dk | +45 42909073

Giltigt till och med klockan 23:59

"Jag är trött på att
min fru klagar"

Förhindrar snarkning omdelbart

Förhindrar snarkning omdelbart

Gå till sängs imorgon och var helt snarkfri

Hur fungerar SnoreStopper?

Snarkningar uppstår när dina näsborrar blir trängre under sömnen, vilket gör att din hals och tunga vibrerar. SnoreStopper är en enkel sak gjord i plast - den påminner om ett tandskydd - som du placerar i munnen. Den fungerar på ett unikt sätt genom att hålla din nederkäke i en framskjuten position, så att dina andningsvägar öppnas upp. Efter den första gången som du använder SnoreStopper, så blir den anpassad för just din mun. Så den blir helt unik just för dig.

Snarkningar - allvarligare än du tror.

Snarkningar kan vara mycket mer allvarligt än bara ett irriterande oljud som stör din partner. Det kan ha en stor påverkan på din livskvalitet. Forskning visar att snarkningar kan orsaka en rad hälsoproblem. Om du snarkar, så:

Före

Efter

Vibration

Snarkningar orsakas av en begränsning av dina andningsvägar, vilket gör att din hals och tunga vibrerar när käken är avslappnad.

Snorestopper hjälper till genom att hålla din käke framskjuten, vilket lämnar dina andningsvägar obehindrade.

Skaffa 1 ENDAST 399kr (tidigare 499kr)Skaffa 2 och få 1 GRATIS endast 798krKjøp SnoreStopper kun 449Skaffa 1 ENDAST 399kr (tidigare 499kr)Skaffa 2 och få 1 GRATIS endast 798kr

Att snarka kan vara väldigt jobbigt för din partner och pinsamt för dig. Läs denna smärtsamma kommentar som jag hittade:

"Vi har sovit i separata sovrum i tio år. Det har nästan förstört vårt äktenskap. Jag älskar Phil, men det här var för mycket"
– Amanda (48 år), Stockholm

En BEVISAD teknik.

Snorestopper är en BEVISAD teknik som stoppar snarkningar omedelbart. Här är vad några av våra nöjda kunder har att berätta:

Är risken större att du och din partner sover i olika sovrum, vilket kan påverka ert förhållande


Är risken större att du får hjärtproblem eller högt blodtryck

 

Har du tre gånger så hög risk att få huvudvärk


Riskerar du att utveckla hjärtsjukdomar, högt blodtryck och sömnproblem


Är det mer sannolikt att du utvecklar stresssymptom


I riskzonen för att få sömnapné, ett tillstånd som begränsar din andningsförmåga och kan ledaa till en för tidig död

 

"Min partner brukade snarka hela natten. Jag brukade gå runt hela dagen som i en dimma, för trött för att kunna fungera. Då upptäckte vi Snorestopper. Äntligen kunde jag känna mig levande igen."

"Efter ti års äktenskap, sov vi i olika sovrum. Men sedan en vän rekommenderade SnoreStopper, så sover vi i samma säng igen. Det är ingen överdrift att påstå att SnoreStopper räddade vårt äktenskap."

- Maria, Bergen

- Anna, Oslo

Vad orsakar snarkningar?

Snarkningar inträffar vanligtvis eftersom underkäken slappnar av när man sover, vilket gör att den tillsammans med tungan faller tillbaka och sätter tryck på dina luftvägar. Detta orsakar i sin tur vibrationer. Dessa vibrationer skapar ljudet av snarkningar när du andas, vilket kan verka harmlöst, men de minskar faktiskt mängden syre som flödar till din hjärna medan du sover, vilket resulterar i att du känner dig trött nästa dag.
 
Snarkningar är väldigt vanliga och har ofta fler än en orsak. Orsaker till snarkningar kan vara svåra att slå fast och kan vara relaterade till missbildningar av näsans skiljevägg och andra interna strukturer i näsan. Snarkningar som inte kommer frekvent kan orsakas av temporära blockeringar av näsan på grund av allergier eller en förkylning. Det kan även bero på bruk av alkohol eller läkemedel, och det är heller inte ovanligt för kvinnor att snarka under sin graviditet.

 

Att snarka kan vara väldigt jobbigt för din partner och pinsamt för dig. Läs denna smärtsamma kommentar som jag hittade:

Fix the following errors:
Hide